Bestel online en haal af bij Louis Delhaize in Maarkedal

Bij hoeveslagerij Donderij kan u terecht voor biologisch kwaliteitsvlees van grasgevoerde Rouges dès Prés runderen en Donderijvarkens. Allen worden geboren op de hoeve en genieten er van een stressloos leven in groep op de weides van Maarkedal, Mullem, natuurdomein Grootmeers te Zingem ,'t Burreken te Zegelsem (www.burreken.be) en Bois Joly te Ronse.

Over donderij

Als kleinzoon uit twee landbouwersfamilies zit het in de genen. Na 20 jaar in de voedingsgrootdistributie wou ik terug passie steken in een product dat ik van A tot Z in eigen handen heb en waar ik mijn liefde voor dieren kan benutten. Het werd een zoektocht naar de ultieme smaakrassen. Mijn missie als veehouder en beenhouwer is puur, vers en eerlijk vlees verkopen met respect voor de dieren. Dus geen industriële kweek met granen en afmesten, maar liefde voor de ambacht!

De dieren eten 100% gras en allemaal van eigen biologische weides. Alleen de varkens worden bijgevoederd met biologische granen daar ze als omnivoor niet voldoende hebben met gras. Hoeveslagerij Donderij bied je rood vlees van de hoogste kwaliteit én biologisch.